La Vil·la romana dels Munts de Tarragona forma part del conjunt patrimoni UNESCO de Tarraco. Es troba propera a la platja d’Altafulla.

La Vil·la romana dels Munts de Tarragona

Els Munts és una de les vil·les aristocràtiques més ben conservades de la Hispània romana. Els habitants d’aquesta residència de camp gaudien de la tranquil·litat de la vida rural i de la bellesa de l’entorn marítim, sense deixar de banda el luxe i el refinament.

Era una casa destinada a l’oci i al lleure de les elits de Tàrraco i que, de ben segur, va tenir un paper clau en les seves relacions socials, polítiques i econòmiques.

Més informació a https://www.mnat.cat/villa-romana-dels-munts/

Imatges de la Vil·la romana dels Munts de Tarragona

La vil·la romana dels Munts a Tarragona La vil·la romana dels Munts a Tarragona La vil·la romana dels Munts a Tarragona La vil·la romana dels Munts a Tarragona La vil·la romana dels Munts a Tarragona La vil·la romana dels Munts a Tarragona La vil·la romana dels Munts a Tarragona La vil·la romana dels Munts a Tarragona La vil·la romana dels Munts a Tarragona La vil·la romana dels Munts a Tarragona La vil·la romana dels Munts a Tarragona La vil·la romana dels Munts a Tarragona

Patrimoni mundial

L’any 2000 el conjunt arqueològic de Tarragona va ser declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO.

URL: Patrimoni Mundial referència 875