Can Negre és una masia del segle XVII situada a Sant Joan Despí (Baix Llobregat, Barcelona) transformada per l’arquitecte modernista Josep Maria Jujol i Gibert entre 1915 i 1930. És una obra declarada bé cultural d’interès nacional. Actualment pertany a l’ajuntament que la dedica a diverses activitats culturals, i acull el Centre Jujol (Can Negre) que forma part de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona.

Can Negre

Can Negre Jujol

La masia d’estil modernista presenta les formes ondulades, així  com els símbols religiosos típics de Jujol combinats amb colors llampants suggereixen el ric món interior de l’arquitecte.

Des del Centre Jujol (Can Negre), es realitza l’itinerari Jujol, en el qual es poden visitar amb guia dues magnífiques cases modernistes, així com també es poden observar altres elements de l’”experiment” Jujol, com la Torre Jujol, la Casa Rovira o la Casa Serra-Xaus. També es pot veure unes intervencions a l’Església Parroquial de Sant Joan Baptista i altres detalls dins aquesta ruta guiada pel cor modernista de Sant Joan Despí.

Imatges de Can Negre

Can Negre Jujol Can Negre Jujol Can Negre Jujol Can Negre Jujol Can Negre Jujol Can Negre Jujol Can Negre Jujol Can Negre Jujol